Fedme Behandling & Kirurgi

Fedme Behandling & Kirurgi

FEDME OG BEHANDLING

Overvægt er et hastigt voksende problem i Danmark – som i resten af den vestlige verden. Ca. 21 % af den voksne danske befolkning, svarende til ca. 800.000 personer, lider af svær overvægt (BMI > 30), mens ca. 0,5 % skønnes at lide af ekstrem overvægt (BMI > 40)

Fedme betragtes som en af vores tids mest alvorlige sygdomme og kan defineres som "ophobning af overskydende fedtvæv i kroppen". Fedme er et alvorligt folkesundhedsproblem, som kan være forårsaget af ændringer i leve- og spisevaner, overdreven indtagelse af forarbejdede fødevarer og andre faktorer som resulterer i både kroniske sygdomme og tab af livskomfort. Fedmeoperation er en mulighed for den, som ønsker at betydeligt et vægttab, men ikke har kunne opnå dette ved hjælp af sport, diæter og forskellige behandlingsmetoder. For denne målgruppe er en fedmeoperation en af ​​de mest effektive metoder til at behandle sygdommen og for at opnå langsigtede og vellykkede resultater med en høj succesrate. Operationerne udføres med succes af ekspertkirurger og teams her i TYRKIET ...

HVEM KAN FÅ EN OPERATION?

Fedme kirurgi/Bariatrisk kirurgi kan anvendes til personer i alderen 18-60 år. Før operationen tages patientens spisevaner, livsstil, diagnoser og  blodtryk i betragtning.

Kravene til kirurgisk behandling af dem, der ønsker at drage fordel af denne behandling, er som følgende:

  • BMI som ligger imellem 35-40 og har fedme-relaterede sygdomme såsom forhøjet blodtryk, søvnapnø, diabetes, hjertesygdomme.
  • At man har gennemført forskellige diætprogrammer og forskellige behandlingsmetoder for vægttab uden at opnå det ønskede resultat.
  • Ingen behandlingsmuligheder de næste 5 år.
  • Fysisk egnethed til at undergå kirurgi og anæstesi.
  • Fedme Behandling & Kirurgi – Udfyldelse af dataformular
Gratis konsultation
Udfyld venligst alle felter.
CAN GEZİ & NEHİRLE AKARKEN KEŞİFLER KULUBÜ
TURSAB
Copyright © 2019 CANGEZİ | Nyheder | Samarbejdspartnere | Kontakt Os