Rejsepakker

  • Byture (dagligt): Land
  • Indkommende "indenlandske" pakkerejser
  • Skræddersyede anmodninger
  • Luksus koncept ture
  • Tema koncept ture

 

BRYLLUPSREJSER

Bryllupsrejsen er en af de vigtigste og mest uforglemmelige rejser. En rejse som ikke skal overlades til tilfældighederne! Skab din egen unikke bryllupsrejse i samspil med vores ekspertise og adgang til utallige unikke oplevelser og destinationer i Tyrkiet. Hvad drømmer i om? Hvad afspejler jeres forhold og interesser? Vi lytter til jeres ønsker og skræddersyer den perfekte bryllupsrejse for jer. Slip for stress og planlægning, fortæl os jeres ønsker og læn jer tilbage - vi er her for at skabe jeres unikke og perfekte bryllupsrejse.!

SOLO REJSER

Solo rejser er for dig som ønsker at udforske på egen hånd og ikke ønsker at gå på kompromis. Du bestemmer suverænt hvert skridt af din ferie, som er designet lige efter dine præmisser. Solo rejsen er den perfekte mulighed for dig som vil lade op og blive inspireret i fantastiske omgivelser skræddersyet til dine unikke behov. Når man rejser alene er man også alene om ansvare, med en skræddersyet løsning overlader du det kedelige til os og fokuser på at nyde dit getaway. Kom væk, træk stikket og lad op. Fortæl os hvad der virker for dig og overlad arrangementet og ansvaret til os.  

ET SKRIDT FORAN

En rejse kan inspirere og enddog ændre dit liv og verdenssyn, men dette kræver nogle gange at man skal tænke udenfor boksen. At være et skridt foran andre og opleve det ultimative klimaks kræver at man tør tage chancer. Overvej eksklusiviteten ved at opleve Aya Sofya om natten, luksuriøse bådture langs Tyrkiet´s unikke kystlinie, oplev Istanbul´s lokale skatte og hemmeligheder og forkæl dine smagsløg ved udsøgte kulinariske oplevelser. Hvad er det næste på din bucketlist?

EVENTYRREJSER

Hvad skal dit næste eventyr være? Er du til storslåede naturoplevelser? Måske fysiske udfordringer ? begge dele kombineret? Vi er langt væk fra de traditionelle eventyrrejser. Vi lytter, vi kender, og vi designer efter din eventyrlystne sjæl. Tyrkiet har med sin storslåede natur og geografiske bredde fantastiske muligheder for at tilbyde en bred vifte af aktiviteter og oplevelser. Fortæl os om dine eventyrdrømme og sammen planlægger vi dit næste eventyr.

FAMILIEREJSER

IZE drives af familier for familier som elsker at udforske. Vi var allerede etablerede i rejsesektoren inden vi fik børn, så for os var det kun naturligt at fortsætte med at rejse med vores børn. Børn er ingen hindring og Tyrkiet er som et af de mest børnevenlige lande den perfekte destination for familieferier. Hvordan er jeres familiesammensætning og hvilke behov og ønsker har i for jeres næste ferie? Vi vil forsøge at sikre, at det er en rejse, ingen i familien glemmer. Opeve Cappadocia’s vidunder på hesteryg eller deltag i tyrkisk bagel (simit) workshop? Kun fantasien sætter grænser for de unikke oplevelser i kan få som familie.

UNIKT FOR TYRKIET/BLUE CRUISE

Kun et par år efter den nye tyrkiske republik blev grundlagt blev forfatteren Cevat Şakir Kabaağaçlı alias Halikarnas Balıkçısı (pseudonym, "Fiskeren af Halicarnassus") forvist til Bodrum. Den lille landsby viste sig at være en tidlig passage til himlen og er idag en velkendt tyrkisk per

Gratis konsultation
Udfyld venligst alle felter.
CAN GEZİ & NEHİRLE AKARKEN KEŞİFLER KULUBÜ
TURSAB
Copyright © 2019 CANGEZİ | Nyheder | Samarbejdspartnere | Kontakt Os